Anbud - Stylee Intelligence AB

KONKURSANBUD – Stylee Intelligence AB

Stylee Intelligence AB försattes i konkurs den 15 april 2024 av Solna tingsrätt varvid advokaten Göran Mandorff på advokatfirman Fylgia KB förordnades till konkursförvaltare. Stylee är pionjärer inom användningen av avancerad bildigenkänning och AI för att skapa en personlig shoppingupplevelse där kunderna hittar kläder som verkligen passar deras unika stil. Genom att fokusera på individuella preferenser istället för att följa trender eller andras köpbeslut, erbjuds en innovativ plattform som förändrar sättet man shoppar på. Målet är att inte bara underlätta för kunderna att hitta rätt kläder, utan också att hjälpa återförsäljare att öka sina konverteringsgrader och minska antalet returer, vilket i sin tur leder till ökad lönsamhet och nöjdare kunder.

Anbud på tillgångarna i Stylee konkursbo tas härmed emot. Bland tillgångarna finns allt ifrån koder till plattformen till domäner. För mer information, anbudsunderlag och för att lämna anbud, vänligen kontakta Daniel på Riksauktioner via daniel@riksauktioner.se eller 0708292627.

Anbud infordras på rörelsen senast den 7/6 kl 13.00 och skall inkomma i skrift antingen via formuläret nedan eller via mail till daniel@rikasuktioner.se.

Du kan även kontakta konkursförvaltaren Göran Mandorff via goran.mandorff@fylgia.se.

Intresserad?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så fort vi kan.