Sälj med oss

Unika helhetslösningar sedan 1983

Vi erbjuder unika helhetslösningar till dig som vill sälja via oss. Vi är stolta över att vi har funnit på marknaden sedan 1983 och har en lång erfarenhet av att ta hand om våra kunder. Vi hjälper till med utförsäljningar, försäljning av varulager, konkurser och lagertömning. Vi hjälper även privatpersoner att ta hand om och sälja dödsbon och tar hand om större partier av möbler, inredning och elektronik. Vi förstår vikten av allt som ingår i begreppet Hållbarhet.

 

Att frigöra kapital är oftast enklare än du tror.

Ofta har företag kapital bundet i t.ex. inventarier som inte används eller lager som blivit inkurant. Vi erbjuder företag en helhetslösning för att kunna frigöra kapital.

På Riksauktioner så har vi redan kanalen, kunskapen och expertisen för att på ett smidigt sätt kunna hjälpa ditt företag att sälja. Vi jobbar provisionsbaserat och tar hand om hela processen från start till mål. Allt du behöver göra är att kontakta oss idag, så sköter vi resten.

“Vår önskan på Riksauktioner är att säljupplevelsen med oss ska vara positiv rakt igenom”

 

 

 

Hur funkar det?

 

1. Kontakta oss

Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret här nedan. Det mesta går att sälja. Efter en kortare intervju per telefon så bokar vi in en tid när en representant från Riksauktioner kommer ut och gör en förutsättningslös besiktning av egendomen.

2. Auktion

När vår representant är på plats så är det bara att peka ut vad som skall säljas. Vi märker upp för auktion och sätter igång med marknadsföringen. Auktionen planeras utefter de önskemål och tidsramar som kunden önskar.

3. Ni får betalt

Invänta pengar på kontot. Pengarna finns på kontot efter lagstadgat 14 dagar.

 

 

Kontakta oss redan idag!

Har du något att sälja? Varmt välkommen att kontakta
oss idag, antingen via telefon: 08-446 17 12, eller fyll i
formuläret här: